Referenties

We leveren al jaren onze oplossingen en hebben een behoorlijk bestand opgebouwd van tevreden klanten, variërend van eenmanszaken tot grote mkb'ers. De onderstaande bedrijven gingen u al voor:

Swijnenburg transport

referentie swijnenburg transport - digitale tachograaf

Swijnenburg transport is een logistieke dienstverlener die actief is in heel Europa. Swijnenburg vervoert vooral zeecontainers en staat bekend om hun betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle service. Daarnaast beschikt Swijnenburg over een hoge servicegraad en runnen ze tevens een eigen scholingsprogramma voor talentvolle chauffeurs.

Lees meer ....


Koot en Duyn

referentie koot en duyn - digitale tachograaf

Koot en Duyn is een factorij uit IJmuiden die actief is in de vishandel. Koot en Duyn is al jaren een betrouwbare partner voor veel vissers in het sorteren en klaarmaken van de aan hen geleverde vis en ook in het transporteren van deze vis naar de visveilingen, met name naar de visveiling in IJmuiden. Koot en Duyn garandeert op deze manier al jaren de versheid van de vis die zij leveren.

Lees meer ...


Lau van Haren

referentie lau van haren - digitale tachograaf

Al sinds 1929 verzorgt Lau van Haren transport voor klanten in de foodindustrie. Daarnaast verzorgen ze ook koel- en vriesopslag, warehousing, verpakken, invriezen, orderpicken en distributie van diepvriesproducten.

Lees meer ...


M.J. Borger Transport

referentie m.j. borger transport - digitale tachograaf

Of het nou gaat om papier, schroot, maïs of allerlei andere vormen van los gestort materiaal. M.J. Borger vervoert het. 

Lees meer ...


Wim Martens Logistics B.V.

referentie wim martens b.v. - digitale tachograaf

Gevestigd in het Noord-Limburgse Siebengewald bevindt Wim Martens Logistics  B.V. zich vlakbij diverse zand- en grindwinningen. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het vervoeren van zand en grind door heel Nederland, België en Duitsland.

Lees meer ...


Melo Transport & Logistiek

referentie melo transport en logistiek - digitale tachograaf

Met een 24-uurs service die ook op feestdagen en in de weekenden beschikbaar is, verzorgt Melo transport & logistiek transport voor allerlei bedrijven. Tot hun klanten behoren o.a. DPD, DHL en PostNL. Daarnaast is Melo transport & logistiek ook nog actief in pallet distributie en opslag & overslag, of het nu gaat om nationaal of internationaal transport. 

Lees meer ...


Schouwstra Transport

Schouwstra Texel GPS

Wie Schouwstra zegt, zegt Scandinavië. Het bedrijf dat al sinds 1984 goederen heeft vervoerd is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van o.a. bloemen en planten. Tegenwoordig is het bedrijf meer dan dat en houdt Schouwstra zich onder andere bezig met ‘just in time’ leveringen en streven ze een zo efficiënt mogelijk transport na van hun goederen.

Lees meer ...


Bosch Hedel B.V.

bosch-hedel-logo

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. heeft zich gespecialiseerd in de infratechniek en levert daarbij niet alleen transport, maar ook de capaciteit voor werkzaamheden aan de infra zelf. 

Lees meer ...

TachoByte GmbH

Voller Leidenschaft setzt sich TachoByte seit 2007 dafür ein, dass die fortschrittlichsten Telematiksysteme zur Unterstützung von Tachographen entwickelt und implementiert werden. Wir sind überzeugt von dem positiven Einfluss, den das TachoByte System auf die Effizienz Ihres Unternehmens haben wird.

Kontakt

TachoByte GmbH
Fabrikstraße 3
D-48599 Gronau
 02562 1893397

Elektronisches Fahrtenbuch

Accredis bietet für die vollautomatisierte Verarbeitung der Fahrdaten ein einzigartiges, höchst einfach zu handhabendes elektronisches Fahrtenbuch. Alle Daten werden gesetzeskonform und unter hohen Datenschutzvorkehrungen gespeichert.