Over ons

TachoByte is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het uitlezen van digitale tachografen, bij wie innovatie hoog in het vaandel staat. De oprichters hebben jaren lange ervaring in de toelevering in de automotive en transportsector.

Met veel ervaring in de wereld van ICT en mobiele data technologie, kunnen wij een grote diversiteit aan mobiele oplossingen zoals realtime tracking & tracing, kilometerregistratie, remote object monitoring en field force oplossingen etc. aanbieden. Als allereerste leveren wij al sinds 2001 het ritregistratie systeem Accredis, maar ook het mobiele object bewakingssysteem 4SafeIt.

Bij TachoByte bieden wij een web-based oplossingen aan met daarbij de benodigde hardware en software. De door U geautoriseerde gebruikers hebben toegang tot ons webportaal via het internet. U hoeft dus geen dure servers te installeren en in beheer te nemen

Onze missie:

  • Eenvoudige en snelle implementatie.
  • Eenvoudige koppelingen met externe systemen. 
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden voor beheer functies. 
  • ​Een uniek eigen software platform.
  • Blijven innoveren met als doel kostenbesparing.

Op ieder gewenst moment via het internet met de meest actuele status zowel de gegevens van het massageheugen van de digitale tachograaf als de ingevoerde chauffeurskaart uitlezen. De chauffeur hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten of zijn/haar reis te onderbreken. Het uitlezen geschiedt gewoon tijdens het rijden. Hiermee helpt TachoByte u om onnodige boetes te voorkomen en levert het informatie waarmee bedrijven hun efficiëntie kunnen vergroten.

TachoByte GmbH

Voller Leidenschaft setzt sich TachoByte seit 2007 dafür ein, dass die fortschrittlichsten Telematiksysteme zur Unterstützung von Tachographen entwickelt und implementiert werden. Wir sind überzeugt von dem positiven Einfluss, den das TachoByte System auf die Effizienz Ihres Unternehmens haben wird.

Kontakt

TachoByte GmbH
Fabrikstraße 3
D-48599 Gronau
 02562 1893397

Elektronisches Fahrtenbuch

Accredis bietet für die vollautomatisierte Verarbeitung der Fahrdaten ein einzigartiges, höchst einfach zu handhabendes elektronisches Fahrtenbuch. Alle Daten werden gesetzeskonform und unter hohen Datenschutzvorkehrungen gespeichert.