Rit Analyse

Hoe lang is een chauffeur onderweg? Hoe lang is een chauffeur aan het laden en lossen? Welke chauffeur maakt de meeste overtredingen en wie loopt het hoogste risico op boetes? Kan ik mijn adressenboek ook importeren in TachoByte? Al deze zaken komen aan bod in de pro oplossing van TachoByte.

Ritrapporten

De pro-oplossing van TachoByte genereert automatisch ritrapporten waarop gedetailleerde informatie te zien is over elke rit van een chauffeur. Hierop is bijvoorbeeld te zien wat de exacte reistijd is geweest van punt A naar B. Maar hier is ook op te zien hoelang een chauffeur bij een klant is geweest om bijvoorbeeld te laden en lossen.

Ritrapport van tachobyte

Rij- en rusttijden

Twee wekelijks wordt een rij- en rusttijden rapport opgesteld door TachoByte. In dit rapport zijn per chauffeur alle rij- en rusttijden te zien. Ook wordt op basis van deze rapporten automatisch een overtredingenrapport aangemaakt. Hierin is per chauffeur te zien of en wanneer ze de regels hebben overtreden. Dit biedt natuurlijk eenvoudig de mogelijkheid om dit te verbeteren en verlaagt de kans op boetes en onveilige situaties!

overtredingenrapport m.b.t. rij-en rusttijden van tachobyte

Adressenbeheer

Veel bezochte adressen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in een adresboek. Op deze manier kunt u deze adressen zo weer terug vinden in de rapporten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is zelfs uw gehele adresbestand in één keer te importeren in uw online database!

TachoByte GmbH

Voller Leidenschaft setzt sich TachoByte seit 2007 dafür ein, dass die fortschrittlichsten Telematiksysteme zur Unterstützung von Tachographen entwickelt und implementiert werden. Wir sind überzeugt von dem positiven Einfluss, den das TachoByte System auf die Effizienz Ihres Unternehmens haben wird.

Kontakt

TachoByte GmbH
Fabrikstraße 3
D-48599 Gronau
 02562 1893397

Elektronisches Fahrtenbuch

Accredis bietet für die vollautomatisierte Verarbeitung der Fahrdaten ein einzigartiges, höchst einfach zu handhabendes elektronisches Fahrtenbuch. Alle Daten werden gesetzeskonform und unter hohen Datenschutzvorkehrungen gespeichert.