Track & Trace

Fleetmanagement actuele locatiesWaar bevinden al mijn voertuigen zich nu? Welke medewerker reed gisteren om 15:00 's middags op de A2? En welke medewerker is nu aan het rijden? Al deze vragen worden beantwoord met de track & trace oplossing van TachoByte.

Altijd op de hoogte

Met de pro oplossing van TachoByte bent u altijd op de hoogte van de status van uw voertuigen. Een wijziging in de status van de digitale tachograaf, bijvoorbeeld van 'rusten' naar 'werk', wordt direct weergegeven. Daarnaast zijn alle voertuigen live op de kaart te volgen. Op deze manier kunnen chauffeurs zo efficiënt mogelijk worden aangestuurd door een fleetmanager.

Overal op de hoogte

De track & trace module is niet alleen te bereiken via de pc of laptop. Uiteraard is deze ook met de smartphone in te zien. Op deze manier bent u niet alleen op kantoor, maar ook onderweg op de hoogte van de positie van uw wagenpark en kunt u ook onderweg zien wat een chauffeur op dit moment aan het doen is. 

track en trace van alle voertuigen

TachoByte GmbH

Voller Leidenschaft setzt sich TachoByte seit 2007 dafür ein, dass die fortschrittlichsten Telematiksysteme zur Unterstützung von Tachographen entwickelt und implementiert werden. Wir sind überzeugt von dem positiven Einfluss, den das TachoByte System auf die Effizienz Ihres Unternehmens haben wird.

Kontakt

TachoByte GmbH
Fabrikstraße 3
D-48599 Gronau
  02562 1893397

Elektronisches Fahrtenbuch

Accredis bietet für die vollautomatisierte Verarbeitung der Fahrdaten ein einzigartiges, höchst einfach zu handhabendes elektronisches Fahrtenbuch. Alle Daten werden gesetzeskonform und unter hohen Datenschutzvorkehrungen gespeichert.