Uitlezen op afstand

Nooit meer handmatig uitlezenNooit meer met een downloadkeys aan het werk. Nooit meer vergeten om het geheugen te downloaden. Altijd een up-to-date archief met alle data over uw ritten. Dat is uitlezen op afstand in het kort!

Volledig automatisch

Alle oplossingen van TachoByte downloaden dagelijks de gegevens van de bestuurderskaart. Daarnaast wordt het massageheugen van de tachograaf één keer per week gedownload. Alles gebeurt volledig automatisch. Een chauffeur heeft hier dus nooit meer omkijken naar. Dit betekent natuurlijk ook dat een chauffeur nooit meer kan vergeten om bijtijds het geheugen en de bestuurderskaart uit te lezen en dat hij hiervoor nooit zal worden beboet.

Live data

Belangrijke tachograaf data is live te volgen in het track en trace overzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld live de resterende rijtijd zien. 

Geen fouten

Wanneer er tijdens het uitlezen van de bestuurderskaart iets fout gaat, bijvoorbeeld wanneer een downloadkey wordt losgekoppelt als het downloaden nog bezig is, kunnen er fouten voorkomen in de gedownloade data. Met TachoByte gaat alles volledig op automatisch zonder tussenkomst van iemand anders waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Altijd een actueel archief

De gedownloade gegevens worden opgeslagen in één archief op servers in een datacentrum in Nederland. De servers zijn volledig eigendom van TachoByte en worden dus niet gedeeld wordt met derde partijen. Dit archief is overal en altijd overzichtelijk in te zien en biedt in één oogopslag gegevens over alle ritten van een chauffeur. Uiteraard voldoen de gegevens aan de Europese richtlijnen en kunnen ze met één druk op de knop worden gedownload.


Overzicht van alle tachograafdata

TachoByte GmbH

Voller Leidenschaft setzt sich TachoByte seit 2007 dafür ein, dass die fortschrittlichsten Telematiksysteme zur Unterstützung von Tachographen entwickelt und implementiert werden. Wir sind überzeugt von dem positiven Einfluss, den das TachoByte System auf die Effizienz Ihres Unternehmens haben wird.

Kontakt

TachoByte GmbH
Fabrikstraße 3
D-48599 Gronau
 02562 1893397

Elektronisches Fahrtenbuch

Accredis bietet für die vollautomatisierte Verarbeitung der Fahrdaten ein einzigartiges, höchst einfach zu handhabendes elektronisches Fahrtenbuch. Alle Daten werden gesetzeskonform und unter hohen Datenschutzvorkehrungen gespeichert.